Tien Friese Jumbo’s activeren donatieknop

donatieknop

Heerenveen, 2 februari 2017 – In een groeiend aantal supermarkten kun je statiegeld doneren aan de Plastic Soup Foundation. Bij de inlevering van een lege fles kun je kiezen voor een kassabon of voor een donatie door op de gele knop te drukken. Alle tien filialen van Jumbo Kooistra in Friesland hebben de gele donatieknop van hun Tomra statiegeldapparaten laten activeren ten bate van de Plastic Soup Foundation.

Klanten van Jumbo Kooistra in Heerenveen, Sneek, Bolsward, Marknesse, Leeuwarden, Makkum en Wommels krijgen vanaf heden een filmpje over het werk van de Plastic Soup Foundation te zien wanneer ze lege flessen inleveren.

Maria Westerbos, directeur van de Plastic Soup Foundation: “Wij zijn zeer verheugd dat Jumbo Kooistra de gele knop heeft laten activeren. We hebben inmiddels ervaring met 32 supermarkten en de klanten doneren enthousiast. Deze donaties helpen ons om campagnes te voeren die gericht zijn op vermindering van de plastic soup in onze oceanen.”

EMB AV zeilt mee voor een schone zee

EMB Audio Visuals BV gaat op 10 juni 2017 meezeilen met de 40e editie van de “Ronde om Tex... Lees meer

Marathon langs zee voor Plastic Soup Foundation

Lotte Damen is een sportieve vrouw van 22. In 2016 liep ze een halve marathon in de omgeving van... Lees meer

Fototentoonstelling geïnspireerd op plastic soep tijdens Fotofestival Naarden

Fotografe Lizette Schaap wil met haar nieuwe fotoserie ‘Seafood’ meer bewustwording creëren voor... Lees meer
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.