Nodig een spreker uit

De Plastic Soup Foundation kan voor u lezingen en gastlessen verzorgen. Neem gerust contact op over de mogelijkheden en voorwaarden.

Maria-Westerbos
Maria Westerbos
Directeur
Maria Westerbos is opgeleid in de sociale wetenschappen met als specialisatie massacommunicatie en psychologie. Al ruim 25 jaar werkzaam in de media: print & tv, de laatste tijd als veranderstrateeg en smaakmaker. In 2013 kwam zij als nieuwkomer binnen in de Duurzame Top 100 van Trouw op nummer 20. Onlangs verscheen een artikel over haar in Communicatie Magazine.

 


Jeroen Dagevos
Hoofd Programma’s
Jeroen is afvalexpert en werkte voorheen bij Stichting De Noordzee. In zijn carrière heeft hij al veel plastic afvalstromen die lekken naar het milieu in kaart gebracht. Hierdoor kunnen gerichte maatregelen worden genomen. Aanpak bij de bron is dan ook zijn lijfspreuk.

 

Michiel-Roscam-Abbing-ZW
Michiel Roscam Abbing
Research & Blogs
Michiel Roscam Abbing is politicoloog en promoveerde op een historisch onderwerp. Sinds 2011 zet hij zich in voor de strijd tegen de plastic soep, onder andere door op deze site te berichten over wetenschappelijke artikelen die handelen over nadelen van plastic in zee.

 


Harmen Spek
Innovations & Sollutions
Harmen is werkzaam bij de PSF sinds september 2011. Zijn drijfveer is de transitie van Plastic Soep naar commercieel duurzame producten. Hij is mede-initiatiefnemer van het Plastic Soup Lab, dé plek om die transitie te versnellen.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.