PSF op evenementen


Ergens, heel ver weg van hier in het midden van de oceaan, sterft een complete Albatros kolonie na duizenden jaren uit door plastic.
Tweeduizend mijl uit de bewoonde kust, voeren deze vogels hun jongen namelijk plastic, plastic en nog eens plastic. De Albatros houdt ons zo een spiegel voor om te huilen. De Plastic Soup Foundation doet dat ook. Deze menselijke Albatros op stelten is ‘hungry for love’, maar ‘will eventually rest in plastic’.

Een parade-act die schreeuwt om aandacht met op de hoge latten actrice Harriet Stroet.

Wilt u dat de Plastic Soup Foundation langskomt op uw festival of evenement?
Neem dan contact met ons op via info@plasticsoupfoundation.org of bel naar 085 401 6244.62443

 

PSF water pouch 20150526_160056

Regelmatig ligt de grond tijdens evenementen vol met plastic afval. De Plastic Soup Foundation streeft naar volledig recyclebare alternatieven zodat er geen extra plastic aan het milieu wordt toegevoegd. Daarom heeft het Plastic Soup LAB, samen met Summerlab van Jan Douwe Kroeske, een organisatie die zich inzet voor duurzame technologieën, en verpakkingsproducent DaklaPack een speciale plastic water pouch ontwikkeld. Het is een drankverpakking die draagbaar is dankzij een metalen clipje waarmee hij aan een broek of tas kan worden bevestigd. Bezoekers zullen de pouch niet zomaar op de grond gooien door de €2,50 statiegeld die erop geheven wordt. Wil u deze pouch ook op uw evenement? Neem dan contact op met Jan Henny Holvast: janhenny@plasticsoupfoundation.org

 

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.