Charity Dinner

 

Op 16 november 2015 gaf de Plastic Soup Foundation haar eerste Charity Dinner in Restaurant Zuidpool in Amsterdam. Sindsdien is het Plastic Soup Charity Dinner een jaarlijks terugkerend evenement. Voor onze strijd tegen de Plastic Soup is hard geld nodig.

Doel van de avond is om, naast het ophalen van geld, onze gasten meer te vertellen over de plastic soep en over de Plastic Soup Foundation. Wat hebben we de afgelopen vier jaar bereikt met een campagne als Beat the Microbead, die inmiddels ondersteund wordt door maar liefst 91 NGO’s (Non Governmental Organizations) in 38 landen? Wat zijn onze plannen voor de nabije toekomst?

De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de missie van de Plastic Soup Foundation: het voorkomen dat er nog meer plastic in ons water terecht komt en zo onze oceanen te beschermen.

 

 

2016

Op 21 november 2016 heeft de Plastic Soup Foundation voor de tweede keer een Charity Dinner gegeven. Ditmaal in de Passenger Terminal Amsterdam. De benefietavond was een groot succes met prachtige artiesten en gulle gasten die samen maar liefst €57.550,- aan ons doneerden!

passenger terminal

2015

Op 16 november 2015 gaf de Plastic Soup Foundation haar eerste Charity Dinner in Restaurant Zuidpool in Amsterdam. De benefietavond was een groot succes  met prachtige artiesten en gulle gasten die samen maar liefst €53.867,- aan ons doneerden! We hebben de hoogtepunten van de avond laten samenvatten in een kort filmpje:

 

 

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.