Amersfoort

Zomergastlessen op BSO’s Amersfoort

In samenwerking met Rotary Club Amersfoort Stad (RCAS) gaat de Plastic Soup Foundation gastlessen verzorgen op buitenschoolse opvangcentra en Summer Schools in en rondom Amersfoort.  

Tijdens de gastlessen leren de kinderen alles over de plastic soep en de gevolgen voor het milieu. Door middel van een interactieve presentatie worden ze betrokken bij het probleem. Daarnaast ontdekken ze wat ze zelf kunnen doen om de plastic soep te verminderen.

Plastic afval vormt een wereldwijd probleem. “Daar zijn veel mensen zich niet zo bewust van”, vertelt RCAS voorzitter Ingrid Hermans-de Vin. “Met sponsoracties en activiteiten steunen we de Plastic Soup Foundation.”

Medewerkers van BSO’s of ouders van kinderen in opvang kunnen zich aanmelden voor een gastles via educatie@plasticsoupfoundation.org. De presentatie is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer een uur. Een gastles kan drie keer achter elkaar gegeven worden op dezelfde dag aan verschillende groepen.

NB. Deze actie is niet meer actief