,

Nadia Hulshof gaat mee met Masterskip De Wylde Swan

NadiaNadia Hulshof schreef een gastblog over de reis die zij gaat maken volgend jaar met Masterskip. Lees hem hier: 

Mijn naam is Nadia Hulshof, ik ben 14 jaar en ik wil mijn droomreis gaan maken. Mijn doel is eind februari aan een zeilreis van Masterskip deel te nemen om mezelf te ontwikkelen en enorm te stimuleren op het gebied van exacte vakken én tegelijkertijd een avontuur te beleven.

De reis die ik wil gaan maken gaat vanaf Sint Maarten terug naar Rotterdam, hier doen we 7 weken over. Tijdens deze reis leer ik heel veel, zoals navigeren, de stand van de sterren en natuurlijk zeilen.

Om deze reis te realiseren heb ik sponsoren nodig, dit kunnen bedrijven of particulieren zijn. Voor bedrijven kan ik bijvoorbeeld onderzoeken doen op de boot, naar bijvoorbeeld de plastic soep of de vervuiling van de oceaan.
Voor meer informatie kunt u op mijn website kijken: http://www.metnadiaopreis.wordpress.com