creative press challenge
,

De Persgroep kiest Plastic Soup Foundation voor Creative Press Challenge 2016

Amsterdam, 14 september 2016 – De Plastic Soup Foundation is door de Persgroep uitgekozen als het goede doel voor de vierde editie van de Creative Press Challenge 2016. Deze jaarlijks terugkerende wedstrijd voor de top van de Nederlandse reclamewereld gaat de Plastic Soup Foundation helpen meer bewustwording te creëren voor een van de grootste milieuproblemen ter wereld.

Maar liefst 120 creatieven gaan de komende maanden aan de slag om hun beste printadvertentie van het jaar te maken en de identiteit van Plastic Soup Foundation te vangen in één pagina. De drie beste ideeën worden geproduceerd en een vakjury kiest uiteindelijk de winnaar. De winnende advertentie wordt geplaatst in de Volkskrant samen met een interview met Plastic Soup Foundation.

Maria Westerbos, directeur Plastic Soup Foundation: “We willen zoveel mogelijk bewustwording creëren over de effecten van plastic vervuiling. De Persgroep helpt ons daarbij. We zijn dan ook heel trots dat Plastic Soup Foundation is gekozen voor de Creative Press Challenge 2016”.

Lees het persbericht van De Persgroep hier.