charity dinner

Charity Dinner 2016

Amsterdam, 1 november 2016 – Over drie weken organiseert de Plastic Soup Foundation voor de tweede keer een besloten benefietavond.

De presentatie is in handen van niemand minder dan de altijd goed geklede radio- en tv-presentator Eric Corton.

Optredens zijn er – onder anderen – van

De Plastic Soup Foundation is een non-profit organisatie met een ANBI-status. Directeur Maria Westerbos: “Voor onze strijd tegen de Plastic Soup is hard geld nodig. Daarom organiseren we op maandagavond 21 november 2016 voor de tweede keer een Charity Dinner, ditmaal in de Passenger Terminal in Amsterdam. Doel van de avond is om, naast het ophalen van geld, onze gasten meer te vertellen over de plastic soep en over de Plastic Soup Foundation. Wat hebben we de afgelopen vier jaar bereikt met een campagne als Beat the Microbead, die inmiddels ondersteund wordt door maar liefst 86 NGO’s (Non Governmental Organizations) in 37 landen? Wat zijn onze plannen voor de nabije toekomst? Maar natuurlijk ook om iedereen een fantastische avond te bezorgen.”

De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de missie van de Plastic Soup Foundation: het voorkomen dat er nog meer plastic in ons water terecht komt en zo onze oceanen te beschermen.

 

Heb je belangstelling?
Een tafel voor tien personen kost € 3.000,–.
Een stoel kopen kan ook: deze zijn € 300,– per stuk.

Locatie
Passengers Terminal op de Piet Heinkade 27, 1019 BR Amsterdam

 

Voor meer informatie, stuur een mail naar organisator Christian Looman: christian@christianlooman.nl