mission live
,

Mission Live Foundation organiseert eerste onderwateroptreden ter wereld om aandacht te vragen voor de plastic soep

Mission Live Foundation heeft een spectaculaire actie op touw gezet om aandacht te vragen voor de wereldwijde milieuproblematiek rondom rondzwervend plastic. DJ en producer Oliver Heldens zal een freedive maken om vervolgens op 40 meter diepte een DJ-optreden te verzorgen. Het eerste onderwateroptreden ter wereld, ‘Dance from the Deep’, vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event en wordt gestreamd in de Amsterdam Arena. Daar kunnen duizenden bezoekers genieten van dit unieke optreden.

Hiermee zet Heldens zich in voor Mission  Live Ocean, een initiatief om wereldwijd aandacht te vragen voor de plastic soep. Heldens maakt de freedive in een oceaanomgeving waar het probleem van de plastic soep duidelijk zichtbaar is om zo de ernst, de impact en de milieuschade te tonen. Daarnaast roept hij tijdens zijn optreden de festivalgangers op de Plastic Soup Foundation en het Wereld Natuur Fonds financieel te steunen met een donatie. ‘Dance from the Deep’ wordt ondersteund door een multimediacampagne.

‘Mission  Live Ocean’ is een initiatief van de Mission  Live Foundation. Deze stichting heeft als doel om via onderscheidende acties en verrassende multimediacampagnes aandacht te vragen voor wereldwijde milieuvraagstukken. Gedurende het jaar zullen er tal van activiteiten en events in het kader van Mission  Live Ocean georganiseerd worden.

De Plastic Soup Foundation is dankbaar voor de samenwerking met de Mission  Live Foundation en kijkt uit naar de resultaten van deze unieke actie.
Bekijk hier de Mission Live Ocean teaser: