Stichting de Noordzee
, , ,

Ruim het strand op met Stichting Noordzee en Plastic Soup Foundation

Ook dit jaar organiseert Stichting de Noordzee de Boskalis Beach Cleanup Tour. Van 1 tot en met 15 augustus steken vrijwilligers de handen uit de mouwen om de hele Noordzeekust afvalvrij te maken.

De grote opruimactie begon op dinsdag 1 augustus 2017 op twee locaties; in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). Per dag worden er twee etappes tegelijkertijd gelopen. Uiteindelijk komen de noord- en zuid route elkaar tegen bij de finish in Zandvoort. Dat is op dinsdag 15 augustus 2017. Tijdens de Z15 etappe op dinsdag 15 augustus loopt de Plastic Soup Foundation mee om het strand tussen Langevelderslag en Zandvoort op te ruimen.

De Plastic Soup Foundation vraagt tijdens deze etappe aandacht voor statiegeld door plastic flessen te verzamelen. Hiervoor kunnen we alle hulp gebruiken. Wie wil meelopen en ons helpen om aan het einde van de dag afval te sorteren?

Wil je ons helpen? Meld je hier aan om aan deze etappe deel te nemen.