,

Lekker met vakantie en Plastic Soup Foundation steunen?

Foto: Bo Eide – Plastic bottle on the beach

Amsterdam, 25 januari 2018 – Via accomodatievergelijker Booking.com worden dagelijks meer dan een miljoen overnachtingen geboekt. Booking.com wil helpen om hun bestemmingen schoon en mooi te houden. Hiertoe hebben ze bijvoorbeeld hun Booking Cares programma in het leven geroepen. Medewerkers van het bedrijf – meer dan 9.000 wereldwijd – mogen 1 dag in het jaar besteden aan vrijwilligerswerk. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helpen bij een opruimactie op het strand.

Booking.com doneert 7% van iedere boeking aan Plastic Soup Foundation!

Ook heeft Booking.com een partnerprogramma opgezet. Plastic Soup Foundation is dit jaar toegetreden tot dit programma. Van iedere overnachting die via deze link  geboekt wordt, draagt Booking.com 7% af aan onze organisatie. Deze link kan steeds opnieuw gebruikt worden en natuurlijk ook gedeeld met familie, vrienden en collega’s en: vergeet hem ook niet toe te voegen aan je favorieten! Zo ga je met een goed gevoel op vakantie.


Booking.com