Running for Plastic Soup

Marathon 2016 Luka de Kruijf

Celia Stevens loopt in april de Marathon van Rotterdam. Ze wil hiermee aandacht vragen voor de plastic soup en wil daarom geld ophalen voor onze stichting. Mooi initiatief. Onderstaande boodschap is ook te lezen op haar pagina op Geef.nl:

Hallo lieve mensen,

“Surviving in the open ocean has always tested animals to their limit, but today they face a new additional treat. Plastic”, aldus David Attenborough. Misschien heb je het zelf ook gezien op Blue Planet II, maar dagelijks sterven vele dieren in de zee wegens rotzooi. De Plastic Soup Foundation ondersteunt o.a. innovaties en plastic urban mining om te voorkomen dat schildpadden zakjes voor kwallen aanzien.

Deze dappere meid gaat op 8 april 2018 de NN Marathon Rotterdam lopen en wil dit avontuur wijden aan de arme diertjes in zee. Ik zal daarom wekelijks updates geven over mijn training, met een sporadische Asian peace-sign-selfie ;). Ik hoop dat jullie me in mijn strijd financieel willen ondersteunen om het plastic uit het water te innoveren!

Willen jullie zien hoe hard ik dat plastic uit de oceaan kick? Volg me dan via Instagram: celialepelaars

Bedankt voor jullie steun!

Celia

Je kunt via Geef.nl een donatie doen voor Celia.