,

Win kaartjes voor Sammy’s avonturen in Omniversum

 

Amsterdam, 5 januari 2018 (Deze actie is niet meer geldig) Sammy de schildpad begint aan zijn grote reis. De grote reis die alle schildpadden afleggen om uiteindelijk weer op hun geboortestrand terecht te komen. En jij mag met hem mee! Tijdens deze reis beleeft hij allerlei avonturen, maakt hij vriendjes voor het leven en ontmoet hij mensen die het hem soms moeilijk maken, maar ook mensen die hem en zijn leefomgeving helpen. Naast bijzondere ontmoetingen, komt hij ook in situaties terecht waarvan hij niet weet hoe snel hij daar weg moet komen. Want wat zijn die grote, donkere vlekken die opeens overal om hem heen drijven? En wat is dat gekke ding waar hij opeens in verstrikt raakt en waardoor hij niet meer kan zien waar hij naartoe moet?

Sammy’s avonturen, een fascinerende film voor jong en oud, is nu te zien in het Omniversum in Den Haag op het bijzondere 840 m² grote koepelscherm. Naast een spannende en vrolijke film, is het ook een ontzettend leerzame film. Een film die je aan het denken zet en je raakt. Volgens Sammy zijn mensen tegenwoordig overal en geef hem eens ongelijk. Sammy en zijn vriendjes laten zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren, maar ook dat de hulp van mensen nodig is om de natuur en de oceanen te beschermen. Een echte aanrader!

Wij mogen vijf keer twee kaartjes weggeven voor dit avontuur! Kijk op onze Facebook hoe je deze kaartjes kunt winnen.

Kijk voor meer informatie over Sammy’s Avonturen op de website van Omniversum.