Team ViS Detachering

ViS Detachering wordt per januari 2019 nieuwe Business Angel

 

Team ViS Detachering

Amsterdam, 1 november 2018 – Per 1 januari 2019 wordt ViS Detachering uit Reeuwijk zilveren Business Angel van de Plastic Soup Foundation. Over hun keuze om onze organisatie te ondersteunen zegt Gijs van Ierssel, oprichter van ViS Detachering: “Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar de wereld beter achter laten voor onze kinderen dan dat het nu is. Zo stimuleren we het elektrisch rijden, serveren we geen plastic flesjes water, zijn onze relatiegeschenken van duurzaam materiaal en scheiden we ons afval. Business Angel worden bij de Plastic Soup Foundation is voor ons een logische volgende stap. De vervuilde zeeën en oceanen gaan iedereen aan en de Plastic Soup Foundation pakt de vervuiling bij de oorzaak aan. Tevens draag ik als gepassioneerd watersporter onze zeeën en oceanen een warm hart toe.”

Plastic Soup Foundation is enorm blij met ViS Detachering aan boord als Business Angel voor het nieuwe jaar en kijkt uit naar een lange en vruchtbare samenwerking.


Lees hier meer over onze Business Angels