,

Weg met plastic giftcards: hier is Giffy

Amsterdam, 20 februari 2019 – Cadeaukaarten zijn al jarenlang een geliefde manier om je jarige neefje, buurvrouw of collega in het zonnetje te zetten. Immers, voor iedere hobby of interesse bestaat wel een giftcard: Spotify, Bol.com en natuurlijk de Nationale Bioscoopbon. Jammer dat deze vaak van plastic zijn.

Digitaal alternatief

Dat vonden ook Sophia (24) en Olivier (43), zus en broer. Zij bedachten samen het digitale alternatief Giffy. Dit platform maakt het mogelijk om elkaar ‘real time’ digitaal giftcards te geven via WhatsApp of e-mail. In plaats van een feestelijke cadeauverpakking voorzie je de card van een persoonlijke video of foto. Alle grote giftcardmerken zijn vertegenwoordigd op het platform. Behalve eerdergenoemde namen, zijn ook kaarten van Zalando, Apple en Dille & Kamille verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht van alle kaarten.

Persoonlijk én duurzaam

Naast dat Giffy ervoor zorgt dat er veel minder plastic hoeft te worden gebruikt, doneren ze ook productwaarde van een plastic giftcard, bij iedere verstuurde Giffy, aan Plastic Soup Foundation.

Klik hier om jouw eerste Giffy te versturen!