Bar Fisk schenkt aan Plastic Soup Foundation

De Bar Fisk in Amsterdam had de afgelopen vijf maanden een Tossed & Found campagne. In de maanden april t/m september hebben ze cocktails verkocht en bij twee soorten cocktails doneerden ze € 1,- per cocktail Plastic Soup Foundation.

Bar Fisk; “Ik neem je graag mee op reis naar het Israëlische restaurant om de hoek van de Albert Cuyp. Gasten komen en gaan, blijven hangen en sluiten aan. Bar Fisk brengt de dynamiek en gastvrijheid van markten in Tel Aviv. Het is zien, proeven, ruiken.. ervaren! De internationale staff serveert brood met verse dips nog voor de wijn ingeschonken is, de geur van kruiden waait vanuit de open keuken de barbinnen. En als de avond valt, gaat de muziek langzaam harder, zonder dat de keuken sluit. Op een rustige zondagochtend tot een nacht die volop bruist; je voelt altijd de energie van Bar Fisk.

Ons doel was om een mooie bijdrage te leveren aan PSF, want wij zien graag plenty of Fisk in the sea. Wij hadden dit bedacht, omdat iedereen zich wel is schuldig heeft gemaakt aan het op straat gooien van plastic (tossed), maar ze hoefden zich geen zorgen te maken want wij hadden jullie plastic ‘gevonden’ (found). Je kon het ‘ophalen’ in de vorm van een bijdrage aan PSF. Eind juli hadden wij al 300 cocktails verkocht!”

https://www.barfisk.nl