Dutchess of the Sea

In december 2020 nemen vier vrouwen uit Deventer deel aan de zwaarste roeirace ter wereld: The Talisker Whisky Atlantic Challenge. Het wordt hét avontuur van hun leven. Astrid Janse, Remke van Kleij, Bela Evers en Désirée Kranenburg, gaan meer dan 3000 mijl roeien over de Atlantische Oceaan en zamelen daarmee ook geld in voor ALS Nederland en de Plastic Soup Foundation. Ze vallen onder de naam Dutchess of the Sea.

Dutchess of the Sea: Je krijgt een adrenalinestoot wanneer je denkt aan het feit dat je over de Atlantische Oceaan roeit. Een combinatie van angst, opwinding en gekte die je over alle grenzen heen voert. Het is mooi dat we hiervoor kunnen kiezen en daarmee ook nog anderen kunnen helpen. Dat is wat Dutchess of the Sea gaat doen in december 2020, wanneer zij de Talisker Whisky Atlantic Challenge, ‘s werelds zwaarste roei-evenement aangaan.

“Wij willen bewijzen dat we tot het uiterste kunnen gaan, zowel fysiek als mentaal. De hele tocht is opgedragen aan twee grote goede doelen die veel voor ons betekenen; Stichting ALS Nederland en Plastic Soup Foundation. Deze doelen inspireren en motiveren ons deze tocht te maken.”


https://www.deventerpost.nl/nieuws/algemeen/851018/sponsorevent-dutchess-of-the-sea-in-de-hip

https://www.dutchessofthesea.com

https://www.youtube.com/watch?v=NPq4KMf2wTU