Plastic Health Summit 2019 VIDEO’S

Klik hier voor alle presentaties!

Tijdens de allereerste Plastic Health Summit hebben we een groot aantal vooraanstaande wetenschappers, beleidsmakers, influencers en innovators samengebracht, verenigd door één gemeenschappelijk doel: het zoeken naar antwoorden op vragen die nog niet zijn gesteld, antwoorden die het verschil kunnen maken voor onze kinderen in de nabije toekomst.

36 sprekers van 14 verschillende nationaliteiten

In totaal hebben 36 sprekers van 14 verschillende nationaliteiten de hele dag door hun ervaring en kennis gedeeld. Met het evenement hebben we door online media meer dan 244 miljoen mensen over de hele wereld bereikt en meer dan 8 miljoen mensen via social media.

Bekijk het hier terug!

Kon je het evenement niet bij wonen? Hieronder vind je de aftermovie!
Daarnaast zijn alle presentaties hier te bekijken.