Bedrijven steunen Plastic Soup Foundation met 1% For The Planet!

De internationale organisatie 1% For The Planet maakt het mogelijk dat bedrijven en particulieren goede doelen financieel kunnen ondersteunen met 1% van hun jaarlijkse omzet.  Onder het motto: ‘Samen zijn we sterker’ heef 1% For The Planet sinds hun oprichting in 2002 wereldwijd honderden miljoenen dollars kunnen schenken aan non-profitorganisaties die zich inzetten voor de bescherming van het milieu.

Dankzij dit initiatief ontvangt de Plastic Soup Foundation 1% van de omzet van de volgende bedrijven:

The Bamboo Brush Society

The Bamboo Brush Society is een club van optimistische mensen. Toen de oprichters zagen hoeveel plastic afval er in onze oceanen te vinden is, gingen ze op zoek naar oplossingen. The Bamboo Brush Society verbindt mensen met dezelfde instelling en interesses en streven naar meer  alternatieven voor de  schadelijke materialen en producten. Ze verkopen allerlei mooie duurzame producten van bamboe.

www.thebamboobrushsociety.com

Westford Mill

Westford Mill heeft een mooie collectie van natuurlijke producten: biologische katoenen zakken, tassen en accessoires. Tevens bieden ze de mogelijkheid om deze te personaliseren met uw eigen (bedrijfs) logo.

http://www.westfordmill.com/

 

Abel Odor

Abel Odor betekent 100% natuurlijke parfum. Van de nieuwste geur Pink Iris gaat 1% van de opbrengst naar Plastic Soup Foundation! Pink Iris heeft de heerlijke geur van Sichuan peper en verse basilicum en het traditionele bloemenboeket van iris, jasmine en natuurlijke musk.

https://www.abelodor.com/shop/pink-iris/

 

Bij deze willen we Westford Mill, The Bamboo Brush Society en Abel Odor heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage in de strijd tegen de plasticsoep!