Business Angels zijn bedrijven die achter de missie van Plastic Soup Foundation staan: een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van de oceanen en zeeën met plastics en actief voorkomen dat in de toekomst nog meer plastic in het milieu terechtkomt. Een Business Angel ondersteunt de Plastic Soup Foundation financieel en/of in natura. Afhankelijk van de bijdrage kan een Business Angel Gold, Silver of Bronze zijn.

Business Angels voeren een actief beleid met betrekking tot reductie van het gebruik van (single used) plastic in het bedrijf en proberen lekkage naar het milieu te voorkomen. Gezamenlijk communiceren PSF en de Angels over activiteiten.

Plastic Soup Foundation behandelt alle vragen van Business Angels op onafhankelijke wijze. De bijdragen hebben geen invloed op onze missie en doelstellingen.

Gold Business Angels

Golden Business Angels leveren de grootste bijdrage. In ruil daarvoor mogen ze onze hulp inroepen voor bijvoorbeeld een footprint scan of een Trash Hunt-event voor klanten.

Silver Business Angels

Silver Business Angels leveren ook een bijdrage en kunnen ons voor eenvoudiger zakelijk advies inschakelen.

Bronze Business Angels

Bronze Business Angels ondersteunen ons met een lagere jaarlijkse bijdrage. Zij kunnen onze consultants tegen een aantrekkelijk tarief inschakelen.

Ook Business Angel worden?

Neem dan contact op met Milou de Ruig via ons contactformulier hieronder: