Business Angels zijn bedrijven die achter de missie van Plastic Soup Foundation staan: een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van de oceanen en zeeën met plastics en actief voorkomen dat in de toekomst nog meer plastic in het milieu terechtkomt. Een Business Angel ondersteunt de Plastic Soup Foundation financieel en/of in natura. Afhankelijk van de bijdrage kan een Business Angel Gold, Silver of Bronze zijn.

Business Angels voeren een actief beleid met betrekking tot reductie van het gebruik van (single used) plastic in het bedrijf en proberen lekkage naar het milieu te voorkomen. Gezamenlijk communiceren PSF en de Angels over activiteiten.

Plastic Soup Foundation behandelt alle vragen van Business Angels op onafhankelijke wijze. De bijdragen hebben geen invloed op onze missie en doelstellingen.

Heeft u interesse om Business Angel te worden? Neem dan contact op met Annemarie Nederhoed via ons contactformulier. Vergeet niet ‘Samenwerken’ als onderwerp te kiezen.

 

Golden Business Angels leveren de grootste bijdrage. In ruil daarvoor mogen ze onze hulp inroepen voor een business issue, zoals een footprint scan of een Trash Hunt-event voor klanten.

Foto: Bo Eide

Silver Business Angels leveren ook een bijdrage en kunnen in ruil onze hulp voor een eenvoudiger business issue inschakelen.

Foto: Bo Eide

 

 

Bij het Bronze Angel-pakket ondersteunt u tegen een aantrekkelijke jaarlijkse bijdrage onze organisatie. Tegen een aantrekkelijk tarief kunnen onze consultants worden ingeschakeld.

Foto: Bo Eide