Steun de Plastic Soup Foundation

Laten we samen in actie komen tegen dit wereldwijde probleem. De plastic soep is inmiddels wereldwijd op de kaart gezet. De soep is helaas niet alleen een bedreiging voor de oceanen. Ook onze eigen Wadden- en Noordzee, rivieren, kanalen en grachten bevatten veel te veel (giftige) plastics. Dit plastic wordt door vissen en anderen dieren aangezien voor voedsel. Zo belandt dit probleem letterlijk bij jou op je bord. Wilt u ons financieel ondersteunen en geïnformeerd blijven over al onze activiteiten? Of wilt u ons op een andere manier helpen?

Er zijn inmiddels heel veel manieren waarop bedrijven en particulieren ons helpen. Zo zijn er geldinzamelingsacties van particulieren en bedrijven, worden we uitgenodigd om te komen spreken, of om samen te werken. Wij zijn er heel erg blij mee en ondersteunen dit soort initiatieven waar we kunnen. Ter inspiratie zetten we een aantal acties op een rij. Ook bedoeld om onze donateurs in het zonnetje te zetten en te bedanken.

Plastic tasjes

Sinds het wettelijk verplicht is om geld te vragen voor elke plastic draagtas, heeft een aantal bedrijven besloten de opbrengst van plastic tasjes te doneren aan de Plastic Soup Foundation. Met deze opbrengsten kunnen wij onze organisatie verder verstevigen en acties en campagnes blijven ontwikkelen om de vervuiling van onze oceanen te stoppen.

Wilt u meer informatie over het doneren van uw opbrengst van plastic tasjes? Klik dan hier.

Alvast hartelijk bedankt!

Op deze manieren gebruiken wij onze inkomsten.

Wilt u met ons samenwerken? Heeft u een initiatief of wilt u een actie ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Dit is een aantal bedrijven die deze actie al ondersteunen:

 

Donatiebox

De Plastic Soup Foundation wordt ondersteund door tal van ondernemende winkeliers en watersportcentra die onze organisatie en missie een warm hart toedragen!
Wilt u ons ook helpen? Klik dan hier voor meer informatie.

Op deze plekken kunt u onze donatiebox al vinden :

 

Statiegeld doneerknop

De Plastic Soup Foundation krijgt geld van supermarktklanten die hun via een doneerknop op statiegeldapparaten hun statiegeld doneren. In onze Statiegeldladder houden we bij welke supermarkten ons het meeste geld schenken. Wilt u meedoen met deze actie? Klik dan hier voor meer informatie.

Lieve gevers

Heel veel mensen en verenigingen hebben de PSF in het heden en/of verleden financieel ondersteund op zeer sympathieke wijze. Dit zijn er een aantal. De Plastic Soup Foundation is hun heel dankbaar!

 

Gevers in natura

Er  zijn diverse organisaties die  de PSF creatief of inhoudelijk ondersteunen. Hier een paar mooie voorbeelden. De Plastic Soup Foundation dankt hen ook hartelijk!