De feestdagen komen er weer aan! Een fijne, gezellige tijd waar we (hopelijk) weer mogen samenkomen om deze te vieren.

Maar wist je dat er tijdens de feestdagen een toename van 30% van het plasticgebruik is? Dit omvat plastic verpakkingen, producten en cadeaus¹.

Daarom willen wij je graag plasticvrije alternatieven aanbieden die een geschenk zullen zijn voor je geliefden, maar geen last voor de aarde.

Hieronder is een lijst met alle plasticvrije Eco en microplastic-vrije Beauty Angels die meedoen aan deze actie en die je een handje helpen door het geven van korting op hun (geselecteerde) producten.

En, in het kader van de feestdagen zal een groot deel van de opbrengst aan de Plastic Soup Foundation worden gedoneerd!

SuperZero

Zie er geweldig uit en voel je geweldig met deze bekroonde, veganistische, wreedheid-vrije, 100% microplastic-vrije, 100% TSA goedgekeurd, en klimaat geoptimaliseerde producten. Superzero’s plasticvrije haar en body bars zijn je perfecte reisgenoten naar waar het leven je ook brengt.

Korting: 15% op alle producten

Kortingscode: PLASTICSOUP15

Plastic Free Amsterdam

Jouw go to shop voor al je plasticvrije producten. Van persoonlijke verzorging tot alles voor in je huis of wanneer je er lekker op uit bent. Plastic Free Amsterdam laat zien dat het makkelijk is om dagelijkse producten om te wisselen voor een duurzamer alternatief. Verder hebben ze speciaal voor de feestdagen een geweldige selectie om zo duurzaam mogelijk cadeau’s te geven aan je vrienden of familie.

Korting: 10% op alle producten

Kortingscode: PLASTICSOUP10

FLASKE

FLASKE stopt het eenmalig gebruik van plastic en biedt duurzame, gepersonaliseerde drinkflessen en koffiebekers aan. Al hun producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit dubbelwandig rvs en houden je dranken tot 24 uur koud en 12 uur warm, zijn 100% lekvrij en komen in een luxe cadeauverpakking.

Korting: 50% korting op graveren

Kortingscode: PLASTICSOUP

Inika

Zij geloven dat het essentieel is om te weten wat we op onze huid smeren. Daarom is men bij Inika trots op het creëren van biologische en natuurlijke producten die effectief zijn en vrij van microplastics.

Inika geeft korting op de Kim Feenstra’s Favorites Set. Deze set bevat alle must-have producten die elke make-up liefhebber nodig heeft. In dit pakket vindt u Kim Feenstra’s 4 favoriete producten om een complete make-up look te creëren. Allemaal 100% natuurlijk, biologisch en vegan.

Korting: 10% op INIKA Kim’s Favorites

Kortingscode: PLASTICSOUP10

No Plastic Please

NoPlasticPlease is het online warenhuis voor een plasticvrij leven. Ze zien het groeiende probleem van plastic in de wereld, maar begrijpen tegelijkertijd dat het voor de consument heel lastig is om het eigen plasticverbruik te verminderen. In hun webshop vind je plasticvrije alternatieven voor (wegwerp)items in en rond je huis.

Korting: 10% op selectie van producten

Kortingscode: PLASTICSOUP10

NoMorePlasticBags

Het doel van NoMorePlasticBags is om de plastic tas uit het straatbeeld te bannen. Ze bieden een prachtig alternatief: een kwalitatieve en sterke boodschappentas, gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. Een tas die lang meegaat én de consument eraan herinnert in de supermarkt te kiezen voor producten met zo min mogelijk verpakkingen.

Korting: 10% op een tas

Kortingscode: PLASTICSOUP10

Food For Skin

Food for Skin staat voor no-nonsense, eerlijke huidverzorging. Zij geloven in tastbare resultaten die je kunt zien en voelen. Food for Skin is vrij van troep en microplastics die in de natuur terechtkomen en natuurlijk vrij van dierenleed. Het zit boordevol (ge-upcyclede) natuurlijke ingrediënten uit groenten en planten, die je huidflora in een goede balans brengen.

Ze bieden een proefsetje met een complete 3-stappen huidverzorgingsroutine in glazen flesjes (voldoende voor 3 tot 4 weken) voor 15 euro i.p.v. €28,95.

Korting: 1 proefsetje voor 15 euro ipv 28,95 (tot 01-01-22)

Kortingscode: PLASTICSOUP10