Beauty Angels zijn plasticvrije cosmetica- en verzorgingsmerken die ons Zero Plastic Inside certificaat dragen. Beauty Angels ondersteunen ons financieel met een jaarlijkse bijdrage of een percentage van de omzet. Wij laten het publiek graag kennismaken met onze Beauty Angels via onze website, de Beat The Micro Bead-campagne en onze bijbehorende app. Afhankelijk van de bijdrage kan een Beauty Angel Diamond, Gold, Silver of Bronze zijn.

Beauty Angel Diamond

Als Beauty Angel Diamond lever je de grootste bijdrage. Een Beauty Angel Diamond wordt benoemd en gezien als sponsor van onze Beat The Microbead-database. We zullen Diamond Beauty Angels daarom ook altijd een prioriteit geven door te kijken naar verschillende vormen van samenwerking.

Beauty Angel Gold

Naast de Silver Beauty Angel voordelen, kunnen wij de Beauty Angels Gold adviseren over duurzame verpakkingen en hun in contact brengen met ons netwerk van oplossingen. Daarnaast werken we samen door middel van educatieve campagnes en creëren we meer aandacht voor ons gezamenlijke doel: geen microplastic in cosmetica.

Beauty Angel Silver

Naast de voordelen van een Bronze Beauty Angel, geven we Silver Beauty Angels intern een (online) presentatie of organiseren we een Instagram live chat over de plasticsoep problematiek in relatie tot cosmetica en hoe wij hiertegen strijden. We kunnen ook helpen bij het onder de aandacht brengen van jullie plastic vrije producten door middel van een give away onder ons publiek.

Beauty Angel Bronze

Een Bronzen Beauty Angel zullen wij een vermelding met logo+ link op onze website geven. Daarnaast krijgen, indien van toepassing, de producten van Beauty Angels, extra aandacht in onze social media-uitingen en blogs. Ook worden al onze Beauty Angels natuurlijk genoemd onder de noemer Zero Plastic Inside Brands op de website van Beat The Microbead.

Onze Beauty Angels


Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten.

Onze Beauty Angels


Ook Beauty Angel worden?

Neem dan contact op met Milou de Ruig via ons contactformulier hieronder: