Beauty Angels zijn plasticvrije cosmetica- en verzorgingsmerken die ons Zero Plastic Inside certificaat dragen. Beauty Angels ondersteunen ons financieel met een jaarlijkse bijdrage of een percentage van de omzet. Wij laten het publiek graag kennismaken met onze Beauty Angels via onze website, de Beat The Micro Bead-campagne en onze bijbehorende app. Afhankelijk van de bijdrage kan een Beauty Angel Diamond, Gold, Silver of Bronze zijn.

Beauty Angel Diamond

Als Beauty Angel Diamond lever je de grootste bijdrage: je helpt ons de Beat The Microbead-database op te bouwen en te onderhouden. Daarom vormen de Diamond Beauty Angels de allerhoogste vorm van samenwerking binnen onze Zero-merken. Je geniet natuurlijk ook alle voordelen van de Beauty Angel Gold.

Beauty Angel Gold

Beauty Angels Gold adviseren wij over duurzame verpakkingen en brengen hen in contact met ons netwerk, waarin veel kennis aanwezig is over alternatieven voor plastic. Daarnaast werken we samen door middel van educatieve campagnes en creëren we meer aandacht voor ons gezamenlijke doel: geen microplastics in cosmetica.  Natuurlijk genieten zij ook van de voordelen van een Silver Beauty Angel.

Beauty Angel Silver

Silver Beauty Angels ontvangen, naast de voordelen van een Bronzen Beauty Angel, de hulp van ons bij de educatie van hun medewerkers (en netwerk) over de problematiek van de plasticsoep in relatie tot cosmetica en over mogelijke oplossingen. Dit kunnen wij doen middels een (online) presentatie of een live chat. Ook kunnen we helpen jullie microplastics-vrije producten bij onze achterban onder de aandacht te brengen.

Beauty Angel Bronze

Een Bronzen Beauty Angel zullen wij een vermelding met logo+ link op onze website geven. Daarnaast krijgen, indien van toepassing, de producten van Beauty Angels, extra aandacht in onze social media-uitingen en blogs. Ook worden al onze Beauty Angels natuurlijk genoemd onder de noemer Zero Plastic Inside Brands op de website van Beat The Microbead.

Onze Beauty Angels


Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten.

Ons doel is om jouw badkamer 100% plasticvrij te maken. Dit doen we o.a. met vrolijke en heerlijk geurende alternatieven voor traditionele shampoo, conditioner, deodorant, douchegel, gezichtsreiniger, lippenbalsem en scheerschuim. Allemaal handgemaakt in Nederland en vrij van palmolie. Check ons vrolijke assortiment op TheHappySoaps.com!

Mas Newen: we care for your body, the planet and its living cultures. We believe that plastic-free oceans and healthy ecosystems are of vital importance for our future generations.

Onze Beauty Angels


Ook Beauty Angel worden?

Neem dan contact op met Milou de Ruig via ons contactformulier hieronder:

Uw privacy en deze website...

Deze website gebruikt o.a. cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen