Eco Angels zijn bedrijven die helpen in de strijd tegen (wegwerp)plastic en hun best doen om te voorkomen dat er nog meer plasticafval in het milieu terechtkomt. Dit doen zij door bijvoorbeeld duurzame alternatieven te bieden voor eenmalige plastic producten of door volledig plasticvrije producten of materialen op de markt te brengen. Eco Angels ondersteunen ons financieel met een jaarlijkse bijdrage of een percentage van de omzet. Kies jij er ook voor om je bij ons aan te sluiten als Eco Angel? De hoogte van je bijdrage bepaalt of je een gouden, zilveren of bronzen Eco Angel wordt.

Eco Angels Gold

Met Eco Angels Gold zullen wij, naast de voordelen van een Eco Angel Silver, samenwerken om meer aandacht voor ons gezamenlijke doel te genereren: een absolute reductie van de productie en het gebruik van plastic. Onze gezamenlijke visie om het gebruik van plastic in ons dagelijks leven terug te dringen, delen we middels educatie en bewustwordingscampagnes

Eco Angels Silver

Silver Eco Angels helpen wij, naast de voordelen van een Eco Angel Bronze, verder met hun duurzame of plasticvrije producten onder de aandacht te brengen via onze kanalen. Op deze manier bieden wij onze achterban goede alternatieven voor (wegwerp)plastic.

Eco Angels Bronze

Bronzen Eco Angels krijgen extra aandacht op onze website en in onze app My Little Plastic Footprint. Zo kunnen producten van deze Eco Angel, mits ze voldoen aan de standaard van PSF, worden opgenomen in deze app waarmee wij consumenten helpen om op plasticdieet te gaan en dus de hoeveelheid plastic in hun dagelijks leven te verminderen.

Onze Eco Angels


FLASKE staat voor duurzaamheid en gemak. We gebruiken herbruikbare, duurzame producten voor onderweg om eenmalig gebruik van plastic tegen te gaan. Kies uit ons brede assortiment aan drinkflessen, koffiebekers, voedselcontainers en thermosbekers om van jouw drankjes en etenswaren te genieten op perfecte temperatuur.

BenBits kauwgom is gemaakt met plant-based ingrediënten en heeft een plasticvrije verpakking. Door te kiezen voor BenBits help je mee om plastic in de natuur te verminderen, terwijl je van heerlijk frisse kauwgom geniet!

Onze missie bij Plastic Free Amsterdam is om mensen te helpen hun plastic afval te verminderen en alledaagse alternatieven te vinden voor single-use plastic producten. Join the plastic-free revolution!

Bij Bambaw vechten we tegen vervuiling. Wij doen dit door duurzame alternatieven aan te bieden voor single-use producten, die we zero-waste swaps noemen.

Hypon is specialized in the development and production of high-quality sustainable premiums. Our goal is to make the market of promotional products more sustainable to make the world a cleaner place.

Op weg naar een plasticvrije wereld! Help jij ons mee op onze missie? In onze zero-waste webshop Noplasticplease.nl vind je betaalbare alternatieven voor plastic (wegwerp)items in en rond je huis. Kleine moeite en tóch impact.

VANN is een duurzaam thermosflessen merk dat zich bezig houd met het aanbieden van hoogwaardige alternatieven voor het gebruik van eenmalige wegwerpflesjes. Hiermee pakt VANN het maatschappelijke probleem van eenmalige plastic aan.

Met Giffy geef je persoonlijk, digitaal & duurzaam. Verstuur je digitale cadeaukaart met een persoonlijke (video)boodschap en per verkochte cadeaukaart doneren wij aan Plastic Soup Foundation.

Jungle Culture is a producer and supplier of all things eco! Their team works directly with small crafts workshops and farms around Vietnam to produce a range of sustainable homewares!

De sustainable business kaart die meer over jou zegt

Plastic free, low impact home goods

NoMorePlastic gaat voor een straatbeeld zonder plastic tas. Met een NoMorePlastic shopper van gerecycled katoen, heb jij geen plastic tas meer nodig!

Samen met jou, de Plastic Soup Foundation en onze plasticvrije blokzeep strijdt LESSEAU voor een wereld zonder single use plastic.

Bij Crohill geloven we dat iedere organisatie de verantwoordelijkheid heeft om goed voor mensen te zorgen en de planeet netjes achter te laten. Wij willen de schoonmaakbranche verduurzamen door producten en methodes te ontwikkelen en op de markt te brengen die mens en milieu niet belasten. Crohill is in 1995 opgericht door Pim Hilgerdenaar. Schoonmaken is hem met de paplepel ingegoten: z’n opa verkocht ook al schoonmaakmiddelen aan bedrijven. Crohill is begonnen als groothandel in schoonmaakmiddelen. Inmiddels ontwikkelen we ook onze eigen producten en methodes, zoals Crohill slimmer schoon en Crohill schoner schoon. Dat doen we omdat we vinden dat het duurzamer moet en weten dat het duurzamer kan.

De milieu impact van plastic flesjes bestrijden met daadkracht: dat is waar we bij KRNWTR+ voor staan. Want iedereen houdt van water, maar niemand houdt van plasticsoep. Daarom biedt KRNWTR+ taps aan, aangesloten op leidingwater, die je horeca, kantoor of school kunnen voorzien van gefilterd, gekoeld en eventueel bruisend water. Rechtstreeks uit de lokale bron. Door de samenwerking aan te gaan met de Plastic Soup Foundation vertrouwen wij erop elkaars verhaal te kunnen versterken. Want het (plastic) tij keren, dat doen we samen!"

Hét platform om je huis en lifestyle op een leuke en makkelijke manier te verduurzamen. Voor iedereen die aan de slag wil met verduurzamen, zoals plastic verminderen of energie besparen, maar niet de hele dag met het huishouden bezig wil zijn. Terwijl jij met behulp van Groen Graag je plastic afval vermindert, gaat de Plastic Soup Foundation de strijd tegen plastic wereldwijd aan. 
Zo maak je niet alleen impact binnen je eigen omgeving, maar maken we samen wereldwijd impact.

Onze Eco Angels


Ook Eco Angel worden?

Neem dan contact op via het contactformulier hieronder: