Business Angels zijn bedrijven die achter de missie van Plastic Soup Foundation staan: een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van de oceanen en zeeën met plastics en actief voorkomen dat in de toekomst nog meer plastic in het milieu terechtkomt.

Business Angels voeren een actief beleid tot reductie van het gebruik van (single use) plastic en proberen lekkage naar het milieu te voorkomen. Een Business Angel ondersteunt de Plastic Soup Foundation financieel met een jaarlijkse bijdrage. Afhankelijk van de bijdrage kan een Business Angel Gold, Silver of Bronze zijn.

Business Angels Gold

Een Golden Business Angel wordt, indien gewenst, door Plastic Soup Foundation (PSF) geholpen met advies op het terrein van plastic en plasticvervuiling, bijvoorbeeld door middel van een footprint scan.

Business Angels Silver

Een Silver Business Angel mag van PSF een (online) lezing/presentatie over het probleem van de plasticsoep en onze campagnes tegen plasticvervuiling verwachten. Ook een door ons georganiseerde Trash Hunt voor jullie bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Business Angels Bronze

Een Bronzen Business Angel ontvangt geen fysieke tegenprestatie, maar wordt natuurlijk wel met logo en een link naar het bedrijf op de website van PSF geplaatst! Zie hieronder.

Blij worden van boodschappen doen kan bij Ekoplaza, de biologische supermarkt. Blij van de kwalitatieve biologische producten die van nature lekkerder zijn en bijdragen aan een goede gezondheid. En blij omdat je weet dat elk product dat je koopt bijdraagt aan een betere wereld. We vinden dat een duurzaam product, duurzaam verpakt moet zijn. Daarom willen wij zo min mogelijk plastic.

Let’s Plantify* the future. Together Plantify = met planten het leven van mensen, de business van onze partners en de wereld om ons heen mooier maken.

’Smurfit Kappa is a FTSE 100 company and one of the leading providers of paper based packaging in the world. Packaging holds a valuable, sustainable role in guarding against waste and we use our strength in sustainable materials, packaging design, packaging recycling and industry leading expertise to develop more sustainable packaging solutions for our customers, our planet and ourselves

TOMRA is wereldwijd marktleider op het gebied van emballage-inname en neemt ieder jaar ruim 40 miljard drankverpakkingen in met hun automaten. Hierdoor zijn de verpakkingen geschikt voor ‘closed loop’-recycling, wat inhoudt dat je van een fles weer een nieuwe fles kunt maken en zo het gebruik van nieuwe grondstoffen vermindert en het aantal verpakkingen in het milieu terugdringt.

Middle Point is een maritiem recruitment bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van engineers voor de Nederlandse en Duitse scheepsbouwindustrie. Middle Point draagt graag een steentje bij aan de economie en het milieu!

Het grootste jaarlijkse schaatsevenement ter wereld. Ruim vierduizend schaatsers op een van de zuiverste bergmeren van Europa.

ViS Detachering is een specialistisch, flexibel en onafhankelijk bureau in de vijver van Bouwkunde, Civiele Techniek en Cultuurtechniek. We leggen ons volledig toe op het projectmatig inzetten van specialistisch personeel. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel. ’Toewijding is onze techniek’

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten.

De coolste UPF50+ zwemkleding voor kinderen tot 12 jaar.

Interface, Inc. is een wereldwijd commercieel bedrijf in vloeren met een geïntegreerde collectie tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder LVT en rubber vloeren van nora®. Ons modulair systeem helpt klanten om prachtige interieurs te scheppen die een positieve invloed hebben op de mensen, alsook op onze planeet.

DaklaPack Group is an international organization. DaklaPack established in 1975 offers a wide range of packaging and supporting logistics. Our products range from simple envelopes to specially customised packaging solutions. We also offer additional services from filling and packaging of your products through to logistics and fulfillment.

Bij Bambaw vechten we tegen vervuiling. Wij doen dit door duurzame alternatieven aan te bieden voor single-use producten, die we zero-waste swaps noemen.

NoMorePlastic gaat voor een straatbeeld zonder plastic tas. Met een NoMorePlastic shopper van gerecycled katoen, heb jij geen plastic tas meer nodig!

Onze ICECUBE airconditioner is een oplossing om zonder broeikasgassen en met minimaal energieverbruik te koelen. Gemaakt met behulp van hoogwaardige kunststoftechnologie. Aan de ene kant willen we plastic nuttig gebruiken en aan de andere kant zorg dragen dat het opnieuw gebruikt kan worden en niet in onze omgeving terecht komt.

Ai2 het onafhankelijke betaalplatform in de directe Sierteelthandel

De eerste glazen fles met een afschroefbare bodem. De Bo-Bottle drinkfles is in hoofdzaak ontwikkeld om bij te dragen aan een wegwerp plasticvrije wereld.

Op zoek naar een groothandel gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines? Wij bieden een zeer compleet assortiment, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk en garanderen u de beste koop.

De AluK Group is een internationale speler, gespecialiseerd in het ontwerpen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium raam- en deursystemen, vliesgevels en terrasoverkappingen. Onze systemen zijn duurzaam en gaan verder dan de standaardoplossingen.

HappySoaps is trotse partner van The Plastic Soup Foundation. Ons doel is om jouw badkamer 100% plasticvrij te maken. Dit doen we o.a. met vrolijke en heerlijk geurende alternatieven voor traditionele shampoo, conditioner, deodorant, douchegel en scheerschuim. Allemaal handgemaakt in Nederland en vrij van palmolie. Check ons vrolijke assortiment op TheHappySoaps.com!

Wij hebben maritieme roots. Vanuit onze oorsprong kennen wij de vaart en voelen met haar mee. Als verzekeraar zetten wij ons actief in voor schippers, booteigenaren, meer veiligheid op het water, duurzamer varen en een schoner vaarwater.

FlexFix levert duurzame innovatie in de rolcontainer logistiek. Ontstaan uit de wens om stretchfolie uit het logistieke proces te halen met het herbruikbare FlexFix doeksysteem, gevolg gegeven met innovatieve, duurzame en betaalbare productie en onderhoud van rolcontainers.

Nohaca wilt zeilers inspireren en ondersteunen om op een duurzame manier te genieten van de wateren waarop zij varen met respect voor al het zeeleven. Plastic vrij water is voor echte zeilers het mooiste vaarwater!

Club Zand is een laidback beachclub in Castricum aan Zee. Bij Club Zand kun je iedere dag verantwoord genieten omdat wij in het bezit zijn van een Green Key certificaat. Iedere dag kijken wij naar onze mooi zee en plastic hoort hier niet thuis!

FLASKE staat voor duurzaamheid en gemak. We gebruiken herbruikbare, duurzame producten voor onderweg om eenmalig gebruik van plastic tegen te gaan. Kies uit ons brede assortiment aan drinkflessen, koffiebekers, voedselcontainers en thermosbekers om van jouw drankjes en etenswaren te genieten op perfecte temperatuur.

De missie van Dopper is mensen de mogelijkheid bieden om herbruikbare flessen te verkiezen boven wegwerpwaterflesjes. Om zo de wateren van de wereld te beschermen.

Geef je compleet over aan onze innoverende ‘Theatre of Fish’ dining experience, waarbij onze marktkoopman je helpt heerlijke vissoorten en smaakvolle fles wijn te kiezen. Onze chefs bereiden de door jouw gekozen vissoorten op de beste manier, zodat jij en je tafelgenoten uitgebreid van de lekkerste gerechten kunnen genieten!

Ook Business Angel worden?

Neem dan contact op met Milou de Ruig via ons contactformulier hieronder:

Business Angels Gold

Een Golden Business Angel wordt, indien gewenst, door Plastic Soup Foundation (PSF) geholpen met advies op het terrein van plastic en plasticvervuiling, bijvoorbeeld door middel van een footprint scan.

Business Angels Silver

Een Silver Business Angel mag van PSF een (online) lezing/presentatie over het probleem van de plasticsoep en onze campagnes tegen plasticvervuiling verwachten. Ook een door ons georganiseerde Trash Hunt voor jullie bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Business Angels Bronze

Een Bronzen Business Angel ontvangt geen fysieke tegenprestatie, maar wordt natuurlijk wel met logo en een link naar het bedrijf op de website van PSF geplaatst! Zie hiernaast onze huidige Bronzen Angels

Ook Business Angel worden?

Neem dan contact op met Milou de Ruig via ons contactformulier hieronder: