Business Angels zijn bedrijven die achter de missie van Plastic Soup Foundation staan: een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van rivieren, zeeën en oceanen met plastics en actief voorkomen dat in de toekomst nog meer plastic in het milieu terechtkomt.

Business Angels voeren een actief beleid tot reductie van het gebruik van (single use) plastic en proberen lekkage naar het milieu te voorkomen. Een Business Angel ondersteunt de Plastic Soup Foundation financieel met een jaarlijkse bijdrage. Afhankelijk van de bijdrage kan een Business Angel Gold, Silver of Bronze zijn.

Business Angels Gold

Een Golden Business Angel wordt naast de voordelen van een Business Angel Silver, indien gewenst, door Plastic Soup Foundation (PSF) geholpen met advies op het terrein van plastic en plasticvervuiling.

Business Angels Silver

Een Silver Business Angel mag van PSF een (online) lezing/presentatie over het probleem van de plasticsoep en onze campagnes tegen plasticvervuiling verwachten.

Business Angels Bronze

Een Bronzen Business Angel ontvangt geen fysieke tegenprestatie, maar wordt natuurlijk wel met zijn logo en een link naar het bedrijf op de website van PSF geplaatst! Zie hieronder.

Wij ondersteunen de Plastic Soup Foundation vanuit ons Pieter van Doorne Fonds. Dat Fonds stimuleert duurzaamheid en kansengelijkheid en ondersteunt als betrokken partner en met financiële middelen organisaties die deze zelfde doelen nastreven.

The Branding Club is de snelst groeiende horeca-toeleverancier van Nederland. Onze missie is vooruitstrevende horecabedrijven te helpen groeien. Door op een creatieve, efficiënte en duurzamere manier bedrukte horecaproducten te leveren, helpen we onze klanten merkbeleving, naamsbekendheid en omzet te vergroten.

We hebben een ambitieuze droom: het meest duurzame en groene koffermerk van de wereld te worden. Met het ontwikkelen van de I AM GREEN koffer maken we opnieuw mooie stappen om deze droom te verwezenlijken. De I AM GREEN koffer is vrijwel geheel gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Blij worden van boodschappen doen kan bij Ekoplaza, de biologische supermarkt. Blij van de kwalitatieve biologische producten die van nature lekkerder zijn en bijdragen aan een goede gezondheid. En blij omdat je weet dat elk product dat je koopt bijdraagt aan een betere wereld. We vinden dat een duurzaam product, duurzaam verpakt moet zijn. Daarom willen wij zo min mogelijk plastic.

Let’s Plantify* the future. Together Plantify = met planten het leven van mensen, de business van onze partners en de wereld om ons heen mooier maken.

’Smurfit Kappa is a FTSE 100 company and one of the leading providers of paper based packaging in the world. Packaging holds a valuable, sustainable role in guarding against waste and we use our strength in sustainable materials, packaging design, packaging recycling and industry leading expertise to develop more sustainable packaging solutions for our customers, our planet and ourselves

Wij ondersteunen de Plastic Soup Foundation vanuit onze bedrijfsfilosofie: goed voor de mens en goed voor de planeet. Middels onze CUBE tap je direct gekoeld en bruisend water uit de kraan wat de productie van plastic waterflessen overbodig maakt.

Middle Point is een maritiem recruitment bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van engineers voor de Nederlandse en Duitse scheepsbouwindustrie. Middle Point draagt graag een steentje bij aan de economie en het milieu!

De coolste UPF50+ zwemkleding voor kinderen tot 12 jaar.

DaklaPack Group is an international organization. DaklaPack established in 1975 offers a wide range of packaging and supporting logistics. Our products range from simple envelopes to specially customised packaging solutions. We also offer additional services from filling and packaging of your products through to logistics and fulfillment.

Ai2 het onafhankelijke betaalplatform in de directe Sierteelthandel

Wij hebben maritieme roots. Vanuit onze oorsprong kennen wij de vaart en voelen met haar mee. Als verzekeraar zetten wij ons actief in voor schippers, booteigenaren, meer veiligheid op het water, duurzamer varen en een schoner vaarwater.

Nohaca wilt zeilers inspireren en ondersteunen om op een duurzame manier te genieten van de wateren waarop zij varen met respect voor al het zeeleven. Plastic vrij water is voor echte zeilers het mooiste vaarwater!

Club Zand is een laidback beachclub in Castricum aan Zee. Bij Club Zand kun je iedere dag verantwoord genieten omdat wij in het bezit zijn van een Green Key certificaat. Iedere dag kijken wij naar onze mooi zee en plastic hoort hier niet thuis!

De missie van Dopper is mensen de mogelijkheid bieden om herbruikbare flessen te verkiezen boven wegwerpwaterflesjes. Om zo de wateren van de wereld te beschermen.

HempFlax is een sociaal verantwoordelijke en ethische onderneming die teruggeeft aan de aarde door betaalbare, natuurlijke hennepproducten op de markt te brengen. Door op inspirerende wijze het bewustwordingsproces van ondernemers te stimuleren in de wereldmarkt dragen wij bij aan het verduurzamen van hun onderneming.

Biologisch eten is onze passie. De producten van TerraSana zijn puur, eerlijk en plantaardig. Hiermee doe je iets goeds voor jezelf én de wereld om je heen. Dat is positive eating!

RDM Design kijkt met een commerciële blik naar grafische vormgeving. Vormgeving moet iets opleveren, niet alleen mooi zijn. Doelstellingen halen hoeft echter niet ten koste te gaan van onze planeet. Ook in ons vakgebied wordt er te veel geproduceerd wat één keer wordt gebruikt en vervolgens in de container belandt. Niet als het aan ons ligt.

Business Angels Gold

Een Golden Business Angel wordt, indien gewenst, door Plastic Soup Foundation (PSF) geholpen met advies op het terrein van plastic en plasticvervuiling, bijvoorbeeld door middel van een footprint scan.

Business Angels Silver

Een Silver Business Angel mag van PSF een (online) lezing/presentatie over het probleem van de plasticsoep en onze campagnes tegen plasticvervuiling verwachten. Ook een door ons georganiseerde Trash Hunt voor jullie bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Business Angels Bronze

Een Bronzen Business Angel ontvangt geen fysieke tegenprestatie, maar wordt natuurlijk wel met logo en een link naar het bedrijf op de website van PSF geplaatst! Zie hiernaast onze huidige Bronzen Angels

Ook Business Angel worden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder: