Waarom zou je donateur worden?

Wil jij je steentje bijdragen aan de strijd tegen de plasticvervuiling? En sta je achter de werkwijze van Plastic Soup Foundation? Help ons dan door een donatie te doen!

Plastic Soup Foundation is een onafhankelijke stichting die laat zien dat het anders kan! We spelen een actieve rol in het debat waar ook ter wereld, we werken samen met parlementariërs en wetenschappers, zoeken alternatieven voor plastic, geven onderwijs aan kinderen en voeren campagnes waarbij we speelse tikjes uitdelen aan overheid, industrie en middenstand.

En met succes! We zijn trots op wat we in ons relatief korte bestaan hebben bereikt.

Je kunt al donateur worden vanaf € 5,00 per maand. Uiteraard mag je meer geven als je portemonnee dat toelaat. We houden je via e-mail en social media op de hoogte van wat we allemaal met jouw donatie doen.

Hoe besteden we jouw gift?

doneren goed doel

Of doneer via een tikkie!

Ja, ik word graag tot wederopzegging donateur van de Plastic Soup Foundation:

Met dit formulier geef je tot wederopzegging toestemming aan Plastic Soup Foundation om het opgegeven bedrag maandelijks van je bankrekening af te schrijven.

Ons IBAN-nummer is: NL13 TRIO 0198 0475 17.

Wil je je donateurschap opzeggen, laat dit ons dan weten via het contactformulier (kies onderwerp: Donateurschap) of bel ons op +31 (0) 20 211 1348.

(Ons Incassant-ID – let op: dit is géén IBAN – is: NL24 ZZZ 520728940000)

of doneer met een tikkie!