Wie zijn wij?

Plastic Soup Foundation is opgericht in februari 2011. Ons doel was om iedereen bekend te maken met het verschijnsel van de plasticsoep en die bij de bron te stoppen. Zolang de toevoer van plastic naar onze rivieren, zeeën en oceanen niet wordt gestopt blijft het dweilen met de kraan open.

We zijn een single-issueorganisatie en focussen volledig op plastic. Met een klein, betrokken en gedreven team van een twintigtal mensen zetten we ons elke dag 200% in om ons doel te bereiken: geen plastic in ons water en ons lichaam!

We zijn gevestigd in Amsterdam maar volledig internationaal georiënteerd. Onze missie wordt niet alleen in Nederland maar ook met name in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en India gesteund.

Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde link
Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Uw privacy en deze website...

Deze website gebruikt o.a. cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen