Samen sterk!

Hier vind je de vermogensfondsen en partners die het werk van Plastic Soup Foundation steunen en mede mogelijk maken.

We zijn jullie ontzettend dankbaar!

Partner worden?

Wil je met jouw fonds ook een bijdrage leveren of partner worden in de strijd tegen de plasticsoep? Neem dan contact met ons op!

Accreditaties

Sinds april 2016 is Plastic Soup Foundation (PSF) geaccrediteerd bij UNEP. PSF heeft daarmee — met ruim 200 andere Non-Governmental Organisations — de waarnemersstatus verworven en kan rechtstreeks haar stem laten horen, onder andere vóór en tijdens vergaderingen van de UNEA (United Nations Environment Assembly).

Sinds november 2016 is PSF geaccrediteerd als ‘invited guest’ bij OSPAR. Daarmee zijn we toegevoegd aan de ‘Intersessional Correspondence Group on Marine Litter (ICG-ML)’. PSF kan nu officieel deelnemen aan bijeenkomsten waar de belangrijkste Noord-Europese experts op het gebied van zeevervuiling aanwezig zijn.

Uw privacy en deze website...

Deze website gebruikt o.a. cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen