EMB
, ,

EMB AV zeilt mee voor een schone zee

EMB Audio Visuals BV gaat op 10 juni 2017 meezeilen met de 40e editie van de “Ronde om Texel” en willen daarmee aandacht vragen voor de plastic soep en geld inzamelen voor de Plastic Soup Foundation.

De Ronde om Texel is ‘s werelds grootste catamaranevenement. Zo’n 300 catamarans proberen zo snel mogelijk om het eiland heen te varen. Het team van EMB Audio Visuals BV heeft de actie ‘EMB AV voor een Plasticvrije Zee’ opgezet om geld in te zamelen voor de Plastic Soup Foundation. EMB AV laat zich per zeemijl sponsoren door relaties, familie en vrienden ten gunste van de PSF. Susanne Meeuwsen van EMB AV vertelt enthousiast waarom ze de actie opgezet hebben: “We zijn gek op watersport en genieten ontzettend veel van de zee. Door de beelden die je steeds vaker ziet op sociale media van een vervuilde zee en dieren die in ons afval verstrikt raken, zijn mijn ogen open gegaan. Als je van de zee wilt genieten, moeten we er ook goed voor zorgen.”

Wilt u de sponsoractie van EMB AV ook steunen? Dat kan via hun actiepagina op Geef.nl.

Speciaal voor dit evenement heeft EMB AV een animatie gemaakt. Bekijk deze hier: