Better Places
, , ,

Better Places is nu Bronze Business Angel

Met trots maken we bekend dat de Plastic Soup Foundation  een nieuwe Bronze Business Angel bij heeft: reisorganisatie Better Places. Het bedrijf gaat samenwerken met de Plastic Soup Foundation en zet zich op bijzondere wijze in voor een schonere wereld.

Better Places is een social enterprise met een maatschappelijke en duurzame missie. Ze gelooft in een wereld waar er plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door trotse lokale ondernemers. “Better Places werkt samen met de Plastic Soup Foundation omdat wij over 20 jaar nog steeds mooie reizen willen aanbieden en genieten van schone stranden en ongerepte natuur”, aldus woordvoerster Saskia Griep.

Op 8 juni, World Oceans Day, heeft Better Places een nieuw duurzaam project gelanceerd genaamd de Plastic Challenge. De organisatie wil hiermee mensen bewust te maken van het plastic-probleem en dit komende zomer samen tegen te gaan. In 2017 ontvangt iedereen die een reis boekt bij Better Places een herbruikbare Dopper-fles. De  reizigers worden uitgedaagd om hun Dopper op zoveel mogelijk plaatsen te vullen. Omdat het nog niet overal mogelijk is om water uit de kraan te drinken, vraagt Better Places hun community speurwerk te verrichten. De organisatie wil graag foto’s van waterpunten over de hele wereld ontvangen, zodat ze die met de rest van hun achterban kunnen delen en iedereen op reis plastic kan besparen.

Welkom Better Places! Wij verheugen ons op een goede en vruchtbare samenwerking.