EAUCÉAN; een mini-onderneming van scholieren

Lien, Charlotte, Quinten, Silke, Jarnoen en Merrelie uit de zesde klas van College Hagelstein zijn een mini-onderneming gestart om een steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst: EAUCÉAN. Door de verkoop van hervulbare drinkflessen willen zij milieuvervuiling in de oceanen én omgeving aankaarten. De winst die ze maken, gaan ze doneren aan de Plastic Soup Foundation! “Als Mini-onderneming geloven we sterk in het concept: vele kleine dingen maken samen groot”, aldus het team van EAUCÉAN. “En hoe kan je dit beter realiseren dan je drankje  voortaan mee te nemen in één van onze hippe drinkbussen?”

Wij wensen jullie ontzettend veel succes met dit mooie initiatief en zijn benieuwd hoe het verder gaat lopen!

Volg de ontwikkelingen hier en kijk voor meer informatie op de Facebook, Instagram en website van EAUCÉAN.