De Jonge 100 Awards 2018

Amsterdam, 16 januari 2019 – Afgelopen zondag vond voor de vijfde keer de Jonge 100 Awards plaats. De Jonge 100 is dé lijst van de 100 meest veelbelovende en inspirerende Nederlandse jongeren t/m 25 jaar, samengesteld door Ondertussen.nl. Onze directeur, Maria Westerbos, was een van de juryleden.

De 100 jongeren in deze lijst hebben het afgelopen jaar de wereld een stukje beter, leuker of mooier proberen te maken. De categorieën waren Businesshero’s, Champions, Idols, Superhumans, Visionairs en Different is Better.

Dit zijn de winnaars van 2018:

  • Casper Lemmen (ondernemer)
  • Matthijs de Ligt (voetballer)
  • Bilal Wahib (acteur)
  • Boyan Slat (ingenieur)
  • Darine el Houfi (ondernemer)
  • Nikki Pommer (auteur en ondernemer)

Wij willen alle genomineerden en winnaars hartelijk feliciteren!

Lees hier meer over deze awards en de winnaars van 2018.