Bo Eide - Pile of rubbish
,

Open call: The 2017 Marine Plastics Innovation Challenge

Bo Eide - Pile of rubbish

Bo Eide – Pile of rubbish

 

Plastic dat in de oceaan terechtkomt is een ongekend groot probleem, te vergelijken met klimaatverandering. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor onze economie en onze gezondheid. Daarom zijn snel vele oplossingen nodig. Daarom dagen het milieubureau van de Verenigde Naties (UNEP) en innovation accelerator Think Beyond Plastic studenten uit om met slimme oplossingen te komen.

De Marine Plastics Innovation Challenge 2017 kent vier thema’s waarvoor studenten zich met hun oplossingen kunnen inschrijven:

  • Design and engineering
  • Communications
  • Monitoring, prediction and recovery
  • Economic impact

De open call is alleen bedoeld voor studenten die vanaf juni 2017 ingeschreven zijn bij een universiteit of hogeschool. Ga naar de website van Think Beyond Plastic  om je in te schrijven of voor meer informatie over de Marine Plastics Innovation Challenge.