,

Moonen Shipyards start inzamelingsactie voor de Plastic Soup Foundation

Op Geef.nl zijn Moonen Shipyards een inzamelingsactie gestart voor de Plastic Soup Foundation.

Moonen Shipyards: “De missies van Moonen Shipyards (Plezier op het water!) en Plastic Soup Foundation (No plastic waste in our water!) zijn met elkaar verweven. Plezier is afhankelijk van het jacht waar je mee vaart, je gezelschap, maar bovenal ook de wateren waar in je vaart. Een verontreinigde oceaan vol plastic doet afbreuk aan dit plezier. Voor het milieu is het van belang dat we met z’n allen een bijdrage te leveren aan schonere oceanen. Tijd voor actie, zodat de Plastic Soup Foundation over financiële middelen kan beschikken om de verontreiniging van de wateren een halt toe te roepen. ”

Kijk voor meer informatie over hun actie op Geef.nl